Banja Luka

Bema predstavila nove cipele za Melaniju Trump

BAnjaluka 29.08.2016Tvornica obuce Bema na danasnjem pressu pokazala cipele za Melaniju Tramp suprugu americkog kandidata Donalda Trampa. Jedene cipele su namjenjea na Bijelu Kucu a druge ya predizbornu kampanju.Foto Dejan Moconja
30.08.2016.
u 08:00

Marinko Umičević, tehnički direktor tvornice obuće Bema iz Banje Luke, jučer je predstavio dva para cipela koja je ova banjolučka tvrtka poslala Melaniji Trump, supruzi Donalda Trumpa, kandidata za predsjednika SAD-a. Bema se na ovaj korak odlučila kao znak potpore njoj i njezinu suprugu na predstojećim predsjedničkim izborima. - Poslali smo joj poruku na ćirilici, latinici i engleskom jeziku i pitali je za broj cipela, a ona nam je odgovorila da je oduševljena našom gestom. Nakon što smo objavili da ćemo raditi cipele za Melaniju Trump, osim medija iz cijelog svijeta, javili su nam se i predstavnici iz tvornice za proizvodnju obuće “Kopitarna” iz Slovenije. Kažu da su oduševljeni idejom i da im je žao što je se oni nisu prvi sjetili, jer je Melania, navodno, odrasla u kući prekoputa njihovih pogona. Tako sam i saznao da ona nosi broj 38,5 – objašnjava Umićević. On vjeruje da potencijalnu prvu damu Amerike neće razočarati izgledom i kvalitetom dara, unatoč činjenici da ona nosi obuću vrijednu i po 2000 eura.

- Vodeći se time, materijal smo, posebno za nju, nabavili iz Italije. Bijele cipele imaju potpeticu visine osam, a zlatne 12 centimetara. Pravljene su od memorijske pjene, tako da će biti lagane i udobne za nošenje. U unutrašnjost cipela je utkan zmijanjski vez, a ispod znak “Beme” – navodi Umičević.

Tvornica obuće Bema napravila je jedan par udobnih cipela s đonom od posebne memorijske pjene. Drugi par cipela su damske salonke od najkvalitetnije kože, koje su za nju posebno kreirali dizajneri ove tvrtke. Na ovu ideju došao je direktor spomenute tvornice Marinko Umičević, a radnici su ga, kako kaže, svesrdno podržali i odmah se bacili na posao. Umičević je kazao kako je bio isprovociran pričom o golim fotografijama gospođe Trump. Žena Donalda Trumpa, dodaje on, na Facebooku je izrazila zadovoljstvo ovakvom gestom, ističući kako joj puno znače pažnja i riječi potpore koje ima iz Banje Luke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?