O čemu je riječ?

Bali-beg konačno otkrio pravu istinu o stanju u njegovom braku

13.12.2020.
u 16:11

Glumački par, 34-godišnja Fahriye Evcen i godinu dana stariji Burak Özçivit, osvojili su publiku u turskim sapunicama koje su posljednjih godina veoma popularne među domaćim gledateljima, a zanimljivo je kako su se tijekom jednog zajedničkog snimanja i zaljubili, piše Story.hr.

Par je ljubav ozakonio 2017. u Istanbulu nakon četiri godine veze, a u travnju prošle godine postali su i roditelji sina Karana. Međutim, u posljednje vrijeme turski mediji raspisali su se o brojnim trzavicama koje ovaj atraktivni glumački par navodno pokušava sakriti od javnosti, a u više navrata 'šuškalo' se i kako se planiraju – razvesti. Međutim, iako o privatnom životu ne progovara često, sada se ovaj miljenik žena u intervjuu za turske medije osvrnuo na napise o razvodu i otkrio kakva je zaista situacija u njihovom braku.

Izvor: Instagram

 

Naime, kako su nedavno za tamošnje medije otkrili izvori bliski ovim supružnicima, u njihovu braku već duže vrijeme 'ne cvjetaju ruže'. Fahrije je nedavno preminuo otac nakon višegodišnje borbe s karcinomom želuca, a ona je zbog toga pala u tešku depresiju i nikako se ne uspijeva izboriti s tugom.

 

 

Zbog toga je teret brige za njihovog jednogodišnjeg sina Karana gotovo u potpunosti pao na Buraka. On je pokušava uvjeriti da posjeti psihijatra, s obzirom na to da je već duže vrijeme kao biljka i ne želi ni s kime razgovarati. No, to nije jedini problem koji ih je snašao. Navodno supružnici nemaju isti pogled na odgoj djeteta te često dolaze u razmirice jer se ne slažu s mišljenjem onoga drugoga.

 

 

Međutim, na kraj 'šuškanjima' sada je stao glumac, domaćoj javnosti najpoznatiji po ulozi Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni', koji je otkrio istinu o stanju u njihovom braku. 'Nas dvoje se vrlo dobro poznajemo. Istina je, slavan smo par, ali kod kuće smo kao obična obitelj. Posao i javni identitet su nešto potpuno drugo. Međutim, kad smo se upustili u vezu, znali smo sve to. Bili smo svjesni svega, i zaista nema nikakvih problema. Smatram da dobro izlazimo na kraj sa svim izazovima', rekao je glumac i time dao do znanja da je u njihovom braku sve u redu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije