IGRE BEZ GRANICA

Budimir smijenio Krajinu na zahtjev Nikšića

helez
Foto: agencije
03.01.2014.
u 15:22

Večernjem listu je iz nekoliko izvora potvrđeno da je danas smijenjen ministar financija Federacije BiH Ante Krajina

Predsjednik Federacije BiH /FBiH/ Živko Budimir donio je odluku o razrješenju ministra financija FBiH Ante Krajine, na prijedlog federalnog premijera Nermina Nikšića.

Budimir je na konferenciji za novinare podsjetio da je Krajina na osnovu Zakona o izvršenju proračuna FBiH za 2013. odgovoran za izvršenje proračuna FBiH. 

"Prema tome, Krajina je najodgovorniji za nezakonito postupanje prema korisnicima prava i naknada boračke populacije kojima je uskraćena isplata naknada za obiteljske invalidnine i invalidnine u općinama Ljubuški,Grude, Posušje i Orašje", pojasnio je Budimir. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Izdajnik
Izdajnik
22:51 03.01.2014.

Ko je ovdje u bih.vise normalan..

DU
Deleted user
10:45 05.01.2014.

branitelji pokusali organiziorati prosvjed pred KRAJININIM stanom i budimir skontao da se malo prova uvući u paksu braci hrvatima. vrlo naivani i ishitren potez koji nicemu ne sluzi. da je imao hrabrosti pa uz krajinu smijeniti i heleza e ondaa bi se o tome vec dalo pricati. o lijanovićevoj smjeni buda nesmije ni pomisliti, a to gdje bi mogao skupiti koji poen mu je zabranjeno diranje. budimire stisni muda i smijeni heleza i lijanovica.....

Avatar marijaija
marijaija
07:15 04.01.2014.

Tribale bi stranke kod izbora pridociti zivotopise svojih kandidata tako da tocno znamo komu dajemo glas. Osobno znam da je gospodin Ante Krajina posten covik, politika ovakva kakva je sigurno je veliko razocarenje za njega. Sad je on kriv sto je leglo gujina donilo jednu odluku, povuklo je, pa opet iznova donilo...bizi Ante iz tog legla, cekaj da se pridruzis postenijim i principijelnijim ljudima

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije