Vijeće ministara

ANP ponovno pred državnim ministrima

Vijeće ministara BiH
12.11.2019.
u 07:52

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine danas bi se trebalo izjasniti o Nacrtu godišnjeg nacionalnog programa (ANP). Ovo je deveti pokušaj predsjedatelja Denisa Zvizdića i ministrice obrane BiH Marine Pendeš da na dnevni red sjednice državne vlade uvrste ANP.

Zvizdić je za danas zakazao sjednicu državne vlade, a na čijem dnevnom redu se nalazi ukupno 76 točki, među kojima je i Nacrt godišnjeg nacionalnog programa Bosne i Hercegovine 2018.–2019. godine, piše Klix.ba. 

ANP je predložen kao materijal iz nadležnosti Komisije za NATO integracijski proces Bosne i Hercegovine zajedno s Izvješćem o radu Komisije za NATO integracijski proces Bosne i Hercegovine za razdoblje od 1. prosinca 2018. do 1. srpnja 2019. godine.

Ovo je Zvizdićev deveti pokušaj da zajedno s ministricom obrane BiH Marinom Pendeš "progura" ovu točku na dnevni red. Prethodnih osam puta ANP je s dnevnog reda skinut na zahtjev zamjenika predsjedatelja i ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirka Šarovića, ali i ostalih ministara iz reda SDS-a i PDP-a.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?