Banja Luka

Anketiranje roditelja prije otvaranja vrtića, ovaj tjedan donosi se odluka

vrtic
27.04.2020.
u 08:17

Anketiranje roditelja čija djeca pohađaju privatne i državne vrtiće u Banja Luci počinje ovaj tjedan kako bi se utvrdio broj djece koji bi u narednom razdoblju dolazili u ove predškolske ustanove.

Gradski Stožer za izvanredne situacije najavio je kako će ovaj tjedan biti donesena odluka o radu predškolskih ustanova, pišu Nezavisne novine. 

"Nakon što se završi anketiranje u javnim i privatnim vrtićima utvrdit ćemo koliki bi broj djece u aktualnim okolnostima dolazio u ove ustanove", rekli su nakon sjednice Stožera za izvanredne situacije grada.

Direktorica Centra za predškolski odgoj i obrazovanje Jelena Kurtinović za Nezavisne je rekla kako će rezultate ankete znati krajem ovog tjedna. 

"Od broja prijavljene djece ovisi u koliko ćemo vrtića organizirati rad. Moja pretpostavka je da će rad biti organiziran u četiri vrtića: 'Marija Mažar', 'Sunce', 'Lana' i 'Leptirić', ali ćemo sve točno znati nakon anketiranja", rekla je Kurtinović.

Rekla je kako će se rad odvijati uz pojačane mjere higijene i zdravstvene zaštite te kako će prvo sa svim roditeljima stupiti u kontakt.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?