SKUPIO GOMILU LAJKOVA

Andrija Milošević upao supruzi u kupaonicu dok se tuširala i snimio njenu reakciju, video je urnebesan

06.08.2022.
u 16:13

Naime, dok se njegova supruga Aleksandra Tomić Đeđa tuširala upao joj je u kupaonicu te joj ispričao vic. Dok ju je snimao uvjeravao ju je da joj neće snimiti cijelo tijelo već ju je molio da obriše staklo kako bi joj se vidjela glava.

Glumac Andrija Milošević nasmijao je sve novim videom koji je objavio na Instagramu. Naime, dok se njegova supruga Aleksandra Tomić Đeđa tuširala upao joj je u kupaonicu te joj ispričao vic.  Dok ju je snimao uvjeravao ju je da joj neće snimiti cijelo tijelo već ju je molio da obriše staklo kako bi joj se vidjela glava.  "Što kaže konj kad mu kažu da je netko pitao za njega? Ko-pit'o?" bio je vic koji je ispričao Andrija.  Vidno iznervirana supruga je nakon što je Milošević ispričao poantu vica počela lagano lupati glavom u vrata tuš kabine. 


Inače, Andrija je postao otac u ožujku ove godine. Sina Relju dobio je sa svojom partnericom Aleksandrom Tomić. Aleksandra je rodila carskim rezom. U jednom je intervju za srbijanske medije objasnila da oni nisu krili detalje o trudnoći, ali da nisu imali ni potrebu medije o tome izvještavati. Tada je otkrila i da je ime dječaku dao jedan od njezinih bliskih prijatelja. Glumac je dolazak prinove proslavio s najbližim članovima obitelji i prijateljima u jednom beogradskom restoranu. - Mi imamo takav odnos prema životu, slavimo svaki dan. Ovo je bio najljepši provod, fantastičan – kazao je. Podsjetimo, par je u vezi već 10 godina, a detalje oko uplovljavanja u bračnu luku jednom je Milošević komentirao. - U našem odnosu nema nekog zatezanja. Najvažnije je biti jednostavan, i u poslu, i u životu - kazao je glumac. Dodajmo da je glumac domaćoj publici poznat po ulozi u humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka', a često na svojim društvenim mrežama priča viceve te snima sebe i reakciju svoje partnerice čime nasmijava svoje pratitelje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije