savjeti

Ako vas muče vas suhe i ispucale ruke imamo rješenje!

dfdd
28.02.2017.
u 17:01

Iako je zima pri kraju, mnoge od nas i dalje muči ispucala koža na nogama i rukama, no ne brinite – i za to postoji jednostavno i potpuno prirodno rješenje koje možete napraviti potpuno sami, kod kuće, piše Net.hr. 

Od meda, do maslinovog ulja i šećera, postoji nekoliko DIY mješavina koje rješavaju ovaj neugodan problem, piše She Finds.

A evo i recepata koja možete spremiti u nekoliko minuta i ponovno imati sjajnu i glatku kožu.

Med 

Med je jedno od najučinkovitijih rješenja u borbi protiv suhe i ispucale kože, a dovoljno je da ga utrljate u ruke, ostavite nekoliko minuta i zatim isperete. Ovaj tretman ponavljajte svakih nekoliko dana i promjena će ubrzo biti vidljiva.

Maslinovo ulje i šećer 

Sami izradite smjesu za čiščenje kože ruku tako da pomiješate žlicu maslinova ulja i žlicu šećera. Šećer će vam pomoći da se riješite mrtvih stanica kože, dok će vam maslinovo ulje vratiti vlažnost i mekoću.

Aloe vera 

Ova čarobna biljka pomoći će vam zaliječiti sve ispucale dijelove kože te potaknuti rast novih stanica. Stoga, ako kod kuće imate ovu biljku, iz nje izvadite gel, njime premažite ruke i ostavite da djeluje 20-ak minuta. Nakon toga isperite ruke vodom, a ubrzo bi trebali biti vidljivi vrlo pozitivni rezultati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?