mostar

Akcija čišćenja i uređenja zelenih površina na Bijelom brijegu

06.06.2018.
u 13:22

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša, u suradnji s MZ Bijeli Brijeg II, udrugom Naš Kvart, Uredom premijera HNŽ, Gradskom upravom Grada Mostara i Oružanim snagama BiH, Fond za zaštitu okoliša HNŽ u subotu, 9. lipnja organizira veliku akciju čišćenja i uređenja zelenih površina na Bijelom brijegu kako bi se očistile okućnice oko zgrada i domova, parkovi, šuma, Trim staza, zelene površine oko Sveučilišne kliničke bolnice i deponija iznad stadiona HŠK Zrinjski.

Početak radne akcije je u 10 sati, a u 14 sati je ručak (vojnički grah) na parkingu iznad stadiona. 

Fond će angažirati potrebnu mehanizaciju (rovokopače, kombinirke, bagere i kamione za odvoz) i sitni inventar (vreće, rukavice, škare, grablje, lopate,...). Također Fond i Oružane snage BiH će za sve sudionike akcije osigurati i pripremiti vojnički grah, sendviče, vodu i sokove.

Pozivaju se svi građani Mostara na sudjelovanje u akciji kako bi potvrdili činjenicu da je čist okoliš pravo i obveza svih nas.

Svi zainteresirani mogu u prostorijama MZ Bijeli Brijeg II preuzeti vreće, rukavice, škare, grablje, lopate,...Tijekom trajanja akcije kamioni će obilaziti po kvartu i odvoziti prikupljeno smeće. Ostale informacije možete dobiti na broj 063-318-578.

Uvjereni smo da ćemo zajedno uspjeti učiniti okoliš ugodnijim i ljepšim za nas i za buduće generacije, priopćeno je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije