Elita je u strahu:

Afera Lovren prožeta seksom i ucjenama...

lovren
Instagram
12.09.2016.
u 21:41

Zbog afere Lovren u policiji su na obavijesnom razgovoru prije nekoliko dana bile i dvije imućne Hrvatice, supruga poznatog hrvatskog poduzetnika i njezina prijateljica. Poduzetnikova žena je navodna žrtva ucjene Anite Dražić (45), koja je do sada, koliko je poznato, tražila novac od Anite Lovren (26), piše 24sata.hr.

Supruga Dejana Lovrena, Anita (27), navodno je isplatila Dražić 100.000 kuna i dala joj krznene bunde u zamjenu za šutnju o njenoj aferi s Darijem Torbićem (26). Sumnja se da Anita Lovren nije bila jedina žrtva Anite Dražić. Upućeni tvrde da se druži s imućnim ljudima, kojima smješta afere na račun kojih poslije iznuđuje novac uz pomoć svojih prijatelja s ruba zakona. Najčešće su joj na meti dokone bogatašice kojima je bračni život postao monoton.

Tako je suprugu poznatog hrvatskog biznismena, inače modnu dizajnericu i spisateljicu, s kojom je srednjoškolska prijateljica, upoznala sa Silvijem s Knežije, vlasnikom tattoo salona, koji je policiji poznat od ranije.Ubrzo su dizajnerica i Silvije, koji joj se svidio jer je suprotnost njenom suprugu, počeli vezu. Ona je svog mlađahnog ljubavnika vodila na more te su se provodili u Francuskoj. Kad je dizajnerica htjela ostaviti Silvija, on ju je, prema dogovoru s Dražić, počeo ucjenjivati snimkom seksa. Tome je navodno svjedočila i njezina prijateljica, koju je ovih dana ispitala policija. U više navrata tražio je novac od bogatašice. Ona mu je navodno nedavno isplatila više od 250.000 eura u zamjenu za šutnju. No Silvije je navodno nasamario Dražić i isplatio joj tek deset posto od iznosa koji je iznudio od supruge poduzetnika. Kako doznajemo, ucjenjivana žena na policiji nije htjela govoriti o svom slučaju.

Zavodnik bogatašice od prije poznat policiji: Silvije s Knežije, koji je preko prijateljice Anite Dražić zaveo suprugu poznatog hrvatskog poduzetnika, a onda kad ga je htjela ostaviti, ucjenjivao je snimkom seksa, zbog čega mu je navodno isplatila više od 250.000 eura u zamjenu za šutnju, prije više od deset godina napao je prolaznika na Jarunu s poznatim hrvatskim reperom. Silvije je tad osuđen na deset mjeseci zatvora uvjetno, a reper na šest mjeseci.

Afera Lovren tako je izazvala paniku u hrvatskom visokom društvu. Izgleda da je zahvaljujući njoj otkrivena dobro organizirana ekipa koja je bogatašima ili njihovim suprugama podmetala ljubavnike kako bi ih poslije mogla ucjenjivati za velik novac u zamjenu za šutnju. Uvijek bi se pobrinuli da imaju videosnimku seksualnog odnosa ljubavnika kako bi onome koga ucjenjuju mogli prijetiti da će je pokazati njihovim bračnim partnerima. Šuška se da popis žrtava te krimi ekipe ne staje samo na Lovrenovima i supruzi hrvatskog biznismena nego je puno duži.

Spominje se da je na njemu i direktor ugledne poljoprivredne tvrtke, koji je za svoju aferu s mladom ljubavnicom navodno Dražićki i društvu isplatio 200.000 eura. Navodno je Dražić povezala i bogatašičinu prijateljicu s producentom. Neko su vrijeme zajedno živjeli, no ta je veza pukla pa se ona vratila suprugu, koji joj je sve oprostio.

Danas je zadnji dan za žalbu odvjetnika Darija Torbića, kojem je, prema prijedlogu Državnog odvjetništva, određen jednomjesečni pritvor u Remetincu.

Njegova obitelj nada se da će Anita Dražić povući svoj iskaz kako su nju i sestru Draganu (32) Dario i njegov otac Damir (48) Torbić oteli i prijetili im na Sljemenu. Damira su pustili da se brani sa slobode, a Darija su zadržali zbog činjenice da je ranije osuđivan. Dražićka, pak, optužuje Torbiće da su je oteli iz kafića na Trešenjvci ta da su odvezli nju i sestru na Sljeme. Željeli su spriječiti da sestre Mariju Mamiću, menadžeru Dejana Lovrena, ispričaju sve što znaju o vezi između nogometaševe supruge Anite i Darija. Dražić tvrdi da je Darijev otac vikao na nju i sestru (s kojom je Torbić mlađi bio u kraćoj vezi), te da je Dario bio mnogo agresivniji. Grubo ju je uhvatio za lice i stiskao joj vilicu, a na kraju zaprijetio da će je zaliti solnom kiselinom ako ikome išta kaže o njegovoj aferi s Anitom Lovren.

Ključan svjedok u istrazi je Marika Tomljanović (28), majka Darijeva trogodišnjeg sina. Ona je Aniti Dražić bila dugogodišnja susjeda i prijateljica. Dražić joj je navodno ispričala kako je otmicu i prijetnje izmislila. U policiji je, doznajemo, rekla da je Dražić “psihički poremećena i nestabilna” te da je “uzimala novac od koga god je mogla”.

Dražić joj je ispričala, rekla je Marika policiji, da se s Torbićem samo provozala u autu i “popričala” o 25.000 kuna koje mu duguje. Dražić je rekla Mariki da će ona to iskoristiti ne bude li Dario htio surađivati s njom, odnosno ne pomogne li joj uzeti novac od Anite Lovren. Riječ je o nekoliko stotina tisuća eura.

- Sat vremena nakon otmice o kojoj priča naručila je pizzu. Mene da otmu, završila bih na psihijatriji - zaključila je Marika. Ona je javnosti poznata od prije pet godina, kad su je zbog svodništva osudili na godinu dana zatvora uvjetno. Bila je predložena za svjedoka u suđenju Ivi Sanaderu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?