nešto drugačije

5 ideja za proslavu Valentinova u prirodi i udobnosti vlastitog doma

Valentinovo
11.02.2021.
u 17:52

Velik je broj ljudi navikao Valentinovo provoditi u omiljenim restoranima ili na zabavama organiziranim u najdražim kafićima.

Ove će godine Valentinovo izgledati nešto drugačije, provod možete organizirati doma ili u prirodi. Druženja mogu biti itekako zabavna, osobito kada je u pitanju osoba koju volite. Uz malo kreativnosti možete imati Valentinovo za pamćenje, a ako vam nedostaje ideja, u nastavku ćete pronaći prijedloge, piše ljepotaizdravlje.hr. 

Upoznajte jedno drugo bolje

Činjenica je da nikoga ne znamo kao što poznajemo sebe. Osobu koju volite možete upoznati na razne načine. Neke od njih su rješavanje testova osobnosti, odgovaranje na 36 pitanja za zbližavanje s drugima te korištenje aplikacija za začinjavanje seksualnog života. Znajte da svog partnera možete upoznati kroz razgovor te pričanjem o životnim željama, uvjerenjima i snovima, ali i dodirima te pričanjem o seksualnim željama.

Opustite se uz masažu

Masaža je odličan način opuštanja, povezivanja s partnerom, ali i vrhunska predigra u kojoj će uživati obje strane. Ako se želite zbližiti s partnerom na fizičkoj razini, masaža će biti odličan izbor za vas.

Kuhajte zajedno najdraže jelo iz najdražeg restorana

Jedno od načina na koje se možete povezati i zabaviti je i zajedničko spravljanje omiljenog jela iz najdražeg restorana. Kupite potrebne namirnice, upalite omiljenu glazbu, začinite sve omiljenim koktelima i dobit ćete savršen Dan zaljubljenih.

Šetajte prirodom

Šetnja je uvijek dobra ideja. Osim što doprinosi vašem fizičkom i mentalnom zdravlju, šetnja vas može zbližiti s voljenom osobom te vas dobro zabaviti. Ovo Valentinovo možete provesti u prirodi te se “naoružati” termosicama s omiljenim čajem, uživati na svježem zraku i zanimljivim razgovorima.

Napravite zajednički spisak želja

Kako biste se bolje upoznali s partnerom, ali i radili na zajedničkoj budućnosti i poboljšanju veze – ovog Valentinova napišite zajedničku listu želja. Neka se te želje tiču zajedničke budućnosti, avantura, putovanja, ali i svega onoga što želite probati kada je u pitanju seks.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije