NIJE SAMO ZA SPAVANJE

4 poze koje garantiraju savršen seks, ali uz pomoć jastuka bit će još bolji

19.01.2018.
u 21:45

Određene poze izazivaju posebno dobar osjećaj, no taj osjećaj možete učiniti još boljim ako se u tim pozicijama koristite jastukom

Jastuk bi trebao biti obavezan rekvizit u seksu. Iako vam se čini možda nehigijenski jer na njega stavljate svoje lice, taj problem riješite kupnjom jastuka koji ćete koristiti samo za izmjenjivanje nježnosti sa svojim partnerom, odnosno partnericom.

Seks je sam po sebi jedna od najboljih metoda za rješavanje stresa, učinit će vas sretnijima, a dobar je i za vaše fizičko zdravlje. Određene poze izazivaju posebno dobar osjećaj, no taj osjećaj možete učiniti još boljim ako se u tim pozicijama koristite jastukom.

Duboka penetracija

Riječ je o poziciji u kojoj muškarac kleči na koljenima, a žena je ispred njega na leđima s nogama podignutim na njegovim prsima. Podmetnite jastuk ispod ženine stražnjice i penetracija će biti još dublja, a osjećaj bolji. Za oboje.

Dolina vatre

Muškarac je u poluležećem položaju, a ispod leđa ima nekoliko jastuka na kojih se nasloni dok žena nad njim kleči na koljenima okrenuta stražnjicom prema njegovu licu. Osim što će on imati pogled iz snova i žena će jednako tako uživati u ovoj pozi.

Divlja poza

Muškarac leži na jednom boku s jastukom ispod njega, a žena okomito s nogama preko muškarca. Kada isprobate ovu poziciju, postat će vam jedna od omiljenih.

Duboka pseća poza

Žena kleči na dva jastuka na krevetu okrenuta stražnjicom prema muškarcu dok on na stojećki penetrira. Pseća poza jedna je od omiljenih svima, no sada će biti još omiljenija.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije