Ghost Warrior 2

Videoigra s brutalnim prikazima ubojstva u ratnom Sarajevu

Sniper
Screenshot
23.12.2012.
u 09:14

U glavnoj ulozi videoigre je snajperist Cole Anderson. Uz misije i borbe u Sarajevu igra ga vodi u džungle u Burmi te planine Tibeta

Trailer nove snajperske simulacije 'Sniper: Ghost Warrior 2' City Interactiva, pod nazivom 'Brutal War Crimes Bosnia' izazvao je pravu buru u javnosti, ponajviše zbog kako sam naziv igre govori brutalnih ubojstava u glavnom gradu Bosne i Hercegovine tijekom srpske opsade grada.

U glavnoj ulozi videoigre je snajperist Cole Anderson. Uz misije i borbe u Sarajevu igra ga vodi u džungle u Burmi te planine Tibeta. Autori navode kako će igra, u kojoj je glavno biti tih i nevidljiv, donijeti i stvarnu fiziku pucnjave gdje je za pogodak potrebno uračunati brzinu vjetra, udaljenost mete, ali i utjecaj gravitacije na metak koji pada u letu.

Igra je trebala biti u prodaji još u kolovozu, no u trgovinama će se naći u siječnju i to 15. u SAD-u, te 18. siječnja u Europi. Prvi dio Sniper Ghost Warriora prodan je u više od dva milijuna primjeraka, a nastavak donosi još kvalitetniju grafiku i detalje.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?