KAKVA UTAKMICA!

VIDEO Spektakl u La Coruni: 9 golova, 8 kartona i pobjeda Barce!

'Barcelona\'s Argentinian forward Lionel Messi celebrates with teammates scoring  a penalty during the Champions League quarter-final second leg football match FC Barcelona vs AC Milan on April 3, 201
'OLIVIER MORIN'
21.10.2012.
u 00:10

U prosjeku, jednom u deset minuta padao je pogodak u La Coruni, no Barca je bila sretnija nego spretnija

Kakva utakmica u La Coruni! U 90 minuta palo je devet pogodaka između domaćina i Barcelone, od kojih jedan autogol, osam žutih kartona među kojima i jedno isključenje...

Pa, krenimo redom. U gostima kod nejake La Corune, koja se nalazi na 18. mjestu, prvom u zoni ispadanja, Katalonci su trebali imati lagan posao. I izgledalo je da će tako biti jer u 18. minuti već su vodili sa 3:0 pogocima Albe, Tella i Messija, ali onda... U 26. i domaća je momčad krenula je s 'bušenjem' Valdesove mreže. Zabio je Pizzi, a 11 minuta kasnije Bergantinos. Na poluvrijeme je Barca otišla mirna jer se za 4:2 pobrinuo Leo Messi pred sam kraj prvog dijela.

No, na otvaranju nastavka ponovno uzvraća Pizzi da bi već u 49. minuti Mascherano zaradio žuti karton pa je Tito Vilanova krenuo s izmjenama i u narednih deset minuta napravio sve tri. Umjesto Adriana ušao je Villa, Pedro umjesto Tella, a Xavi umjesto Fabregasa. Rošade su urodile plodom pa je u 77. minuti Messi postigao svoj treći pogodak na utakmici za 5:3. No, da ju ne bi mirno dovršili, pobrinuo se Alba par minuta kasnije postigavši autogol čime je golijada prestala.

Dojam je - Barca se malo opustila protiv nerespektabilnog protivnika i umalo je Real stigao na samo pet bodova zaostatka, no ovako su i dalje na minus osam. Barcelona je prva s 22, Atletico Madrid ima 19, treća je Malaga sa 17, a Mourinhovi dečki u osam su kola prikupili 14 bodova.

>>>Messi u lovu na Peleov rekord: Nedostaje mu samo četiri pogotka

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije