Pripreme

Vettel: Pred ovcama sam bio sramežljiv, za vikend neću biti

'Red Bull Formula One driver Sebastian Vettel of Germany shears a sheep during a media opportunity at a farm near Melbourne March 23, 2011. The Australian F1 race, to be held on March 27, is the first
'MICK TSIKAS'
24.03.2011.
u 10:13

- Rekli su mi da moram vratiti trofej, ali, budite sigurni, neću ga dati, lijepo mi stoji na polici.

Nije poznato je li Sebastian Vettel čuo za Darryla Keenana, Novozelanđanina (48) koji je svojedobno na Pagu postavio rekord ošišavši ovcu za 42 sekunde. Taj je putnik namjernik za svega nekoliko sati "riješio" čak 500 komada, a onda se vratio na plažu kako bi nastavio godišnji odmor s obitelji. Kako bilo, u Melbourneu, na farmi Warrook Cattle, Nijemac se okušao i u tom poslu. Pitanje je je li "žrtvovana ovca" bila zadovoljna čupavom frizurom...

Mora vratiti trofej

Zanimljivo, Vettel i u Švicarskoj živi na farmi. Skupocjeni stanovi u Monaku s velikim terasama njega ne zanimaju.

– Iskustvo dolazi samo s vježbom. Danas sam bio malo sramežljiv, ali na stazi ovog vikenda neću biti nimalo sramežljiv, ondje točno znam što treba napraviti – brusi se Vettel.

Brine ga upravo spoznaja da će lani teško stečeni trofej najbržeg vozača na svijetu morati – vratiti!

– Mislio sam da svi prvaci svoj trofej dobivaju zauvijek, ali sam u Monaku saznao da ću ga morati vratiti?! A, možete biti sigurni, želim ga zadržati kod kuće, na svojoj polici! Sviđa mi se i ona naljepnica s brojem 1 na bolidu.

Webber na roštilju

Ove će mu sezone najveći rivali, uz Marka Webbera, biti dečki iz Ferrarija Fernando Alonso i Felipe Massa. Lani su mu lošim odlukama prepustili naslov.

– Ferrari će biti jako, stvarno jako – jak. Oni koji će im biti blizu, znači da će biti na vrhu. Nadam se da se tamo i vidimo – dodaje Vettel.

Mark Webber "skuhao" je novinarima, i to doslovno. Dok je Vettel obavljao fizičke poslove, on je za novinare pekao kobasice, jaja, šunku, rajčice i gljive. Nije ni čudno, čovjek je vlasnik talijanskog restorana.

– Dečki, radije bih se vratio na stazu. Svima nam je tamo ljepše – veli Webber.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?