Matejev nestanak

Večernji TV u Beogradu: Uvjeti su sve teži. I za blagdane potraga će se intenzivno nastaviti

beograd na savi
pixsell
06.01.2022.
u 11:34

U Beogradu se nastavlja potraga za Matejem Perišem čiji je nestanak policiji prijavljen 31. prosinca. Matej je zadnji put viđen uz rijeku Savu oko kluba Gotik. U klubu je bio sa svojih šest prijatelja u noći s četvrtka na petak, a koji su u petak njegov nestanak prijavili policiji. 

Danas je već sedmi dan od kada je Matej nestao, javlja novinar Večernjeg lista Branimir Bradarić iz Beograda. Nema dokaza, sve se svodi na neprovjerene informacije. Od novih informacija spominje se 'Španjolska kuća' gdje se Matej navodno skrivao neko vrijeme te kobne noći. Tu je i taksista koji je pronađen i dao je neke informacije, no za sada se ne zna što je rekao policiji, kaže naš novinar.

Na mjestu Matejevog nestanka zasad nema niti jednog ronioca, no može se vidjeti kako jedan policijski brod patrolira.

Problem je suradnja s policijom u Beogradu, ne dobivaju se informacije, ne potvrđuju se, ne demantiraju. Tijekom jučerašnjeg dana provozao se Dunavom policijskim brodom i srbijanski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin, ali nije došao među okupljene novinare.

Uvjeti na terenu su sve teži i teži. Danas je pravoslavni Badnjak, naoblačilo se, počeo je puhati hladan vjetar, na šetnici kod beton hale je puno manje ljudi. Dodatni problem je i rast vodostaja rijeke Save, ali i mutna i hladna voda, kaže naš novinar.

Kako je rečeno za Večernji ronioci mogu u hladnoj vodi biti svega 20 do 30 minuta. 

Srbijanski mediji prenijeli su informaciju kako je završena pretraga korita rijeke Save sa sonarima i roniocima. 

Također proteklih dana mogli su se vidjeti i ribari, vidjeli su se i policijska vozila. Nejasno je kako će se dalje odvijati potraga. Iz MUP-a Srbije kažu da bez obzira na blagdane koji dolaze potraga će se intenzivno nastaviti.

Nenad Periš, Matejev otac najavio je kako će u Beogradu ostati do daljnjega. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije