Pothvat godine

Snežana Ružičić: Vrata općine Jezero otvorena su svim dobrim ljudima, prijateljima, investitorima...

28.05.2021.
u 21:33

Za Pothvat godine pobrinula se Snežana Ružičić, načelnica Jezera na Zemlji, po kojem je krater na Marsu dobio ime. Njoj je priznanje uručio astronaut / glumac u originalnom odijelu NASA-ine misije Apollo 11 koja se spustila na Mjesec davne 1969.

- Dragi prijatelji, prije svega želim zahvaliti na dodijeljenoj nagradi, biti u konkurenciji za Večernjakov pečat je velika čast, a još dobiti nagradu, kazuje o tome da se dobro radilo. Baš tako smatram da smo mi u Jezeru uradili dobar posao promocije upravo na bazi činjenice da je krater na Marsu NASA izabrala na misiju slanja rovera i ispitivanja života na Marsu. Samo 120 godina je prošlo od 1. leta na planetu Zemlji, a taj isti let bespilotnom letjelicom dogodio se na Marsu, upravo na krateru Jezero. Želim naglasiti da u ovoj cijelioj priči najveća zahvalnost ide prema medijima i želim ovu nagradu večeras podijeliti sa svim novinarima kako domaćim tako i novinarima u regiji, a onda i novinarima u svijetu. Vrata općine Jezero otvorena su svim dobrim ljudima, prijateljima, investitorima, dođite da zajedno gradimo i dalje ovu priču... Mi ne stajemo ovdje, zajedno sa sveučilištima Banje Luke, Sarajeva i Mostara idemo u daljnje aktivnosti, pripremamo jedan projektni prijedlog prema NASA-i i u budućnosti vjerojatno realiziramo gradnju istraživačko-edukativnog centra na području općine Jezero, a u cilju usavršavanja budućih znanstvenika i inženjera - naglasila je povodom primanja Večernjakova pečata za pothvat Snežana Ružičić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije