Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Večernjakov pečat

Sajjra Poljo: Spasivši moj život, dobili ste krila. Mario i Vehid

28. svibnja 2021. u 21:24 0 komentara 332 prikaza

Večernjakov pečat za Humanost pripao je Sajjri Poljo i posthumno njezinim herojima Mariju Biliću i Vehidu Đulanu. Priznanje im je uručio izvršni direktor Večernjakovog pečata Željko Andrijanić.

Sajjra je na pozornici pročitala pismo posvećeno njima, svojim anđelima, kako ih naziva ova višestruka prvakinja BiH u streljaštvu i jedna od najuspješnijih sportašica s invaliditetom u ovoj zemlji.

- Na tmurno jutro u veljači spojili su se putevi mojih anđela čuvara s mojim putem u trenutku kada mi je bila potrebna nečija pomoć i dobrota. U trenutku kada su sekunde odlučivale, da nije bilo njihove dobrote, ja vam danas ne bih pričala priču koja je na mene ostavila veliki pečat. Nisu očekivali nikakvu korist za svoje velikodušno djelo, a ta djela će ih dovesti do velikih nagrada. S neizmjernom ljubavlju i poštovanjem duboko u mom srcu čuvat ću uspomenu na njih i njihovu dobrotu. Spasivši moj život, dobili ste krila. Mario i Vehid - kazala je Sajjra u emotivnom obraćanju.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.