SPEKTAKL U MOSTARU

'Pjesmo moja' zapjevao je Čola, Ilma i Mia osvojile srca mladih, Mate oduševio

Foto: Pixsell
1/2
22.05.2019.
u 23:51

Večer je otvorena tradicionalnim kolom iz opere “Ero s onog svijeta” u izvedi vrhunskih pjevača i Europskog orkestra pod ravnanjem maestra Fedora Vrtačnika

Veličanstveno ozračje vladalo je na crvenom tepihu ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače. Nakon duljeg kišnog razdoblja, razvedrilo se nebo nad Mostarom. Nesvakidašnji prizori - mažoretkinje, orkestri, KUD sv. Ante Cim, brojni uzvanici, svi uz taktove Vojnog orkestra bili su uvod u glavnu večer koja se odvijala u dvorani ispunjenoj do posljednjeg mjesta. 

Zvijezdo sjajna

Zdravko Čolić, najveća zvijezda estradnog neba, koji iza sebe ima bezbroj nastupa u zemlji i inozemstvu, nije krio oduševljenje. “Velika čast i zadovoljstvo mi je što sam na ovoj lijepoj i fantastičnoj večeri i što se mogu družiti s ovim divnim ljudima. Ja volim Mostar”, kazao je popularni Čola koji je publiku počastio otpjevavši dvije skladbe - “Mađaricu” i “Pjesmo moja”.

Večer je otvorena tradicionalnim kolom iz opere “Ero s onog svijeta” u izvedi vrhunskih pjevača i Europskog orkestra pod ravnanjem maestra Fedora Vrtačnika. Nastupio je i Mate Bulić, koji je s publikom uglas otpjevao “Kamen, krš i maslina”. Neprikosnoveni kralj dijaspore dobio je nagradu za životno djelo, za 40 godina uspješne karijere.

Životno djelo

”Cijeli svoj život ostao sam vezan uz pjesmu, uz svoj rodni kraj i svoju domovinu. Uvijek sam vjerovao da pjesmom mogu pomoći svome narodu. Hvala mome Večernjaku, mojoj supruzi i kćerima, prijateljima i kumovima. Ovu prestižnu i velebnu nagradu njima darujem u znak zahvalnosti za potporu koju sam imao cijeli svoj život”, kazao je u emotivnom govoru Mate Bulić.

Zablistale su i dvije mlade pjevačke zvijezde Ilma Karahmet (“Moja posljednja i prva ljubav”) i Mia Dimšić (“Ovaj grad”), koje su naišle na odobravanje mlađeg dijela publike. Bila je istinska rođendanska noć za pamćenje.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije