Glavni pokrovitelj Pečata UniCredit Bank, sponzori EP HZ HB i HT ERONET

Najbolji uz najbolje: Potpora koja traje već gotovo dva desetljeća

BHRT
08.06.2020.
u 11:48

Najbolji uz najbolje. Tako bismo ukratko mogli opisati veoma uspješnu suradnju i potporu koju Večernjem listu i Večernjakovu pečatu svih dosadašnjih godina pruža UniCredit Bank, inače glavni pokrovitelj i netom završenog 19. izdanja ovog prestižnog događaja u regiji. Od samoga početka izbora za Osobu godine u UniCredit banci prepoznali su važnost ove manifestacije, a jednako tako, Večernji list u toj banci velikog prijatelja, poslovnog suradnika i promicatelja životnih i ljudskih vrijednosti koje, već odavno je poznato, promiče i sam Pečat. Na čelo Uprave UniCredit Bank prošle godine došla je Amina Mahmutović.

- Jako mi je drago da se Večernjakov pečat dogodio i ove godine bez obzira na pandemiju. Važno je kontinuirano promovirati pozitivne priče, istaknuti ljude koji se ističu svojom dobrotom, humanošću i predanim radom. Glavni dobitnici Pečata još jednom su pokazali da su Bosanci i Hercegovci izuzetni ljudi te da je znanje i obrazovanje najbolji put k boljitku svih nas - kazala je Amina Mahmutović, predsjednica Uprave UniCredit Bank.

Inače, UniCredit, koji uspješno djeluje i u BiH, zadržao je vodeću poziciju na globalnoj razini kao najbolja banka, globalni pružatelj usluga u području financiranja trgovine i izvoza. Uz Pečat i ove su godine sponzori Elektroprivreda HZ HB i HT ERONET.

- Već 19 godina svjedoci smo da je Večernjakov pečat društveni događaj broj 1 u BiH. Pečat godinama spaja različitosti naših triju naroda u jednu cjelinu koja BiH čini Europom i siguran sam da Večernjakov pečat puno doprinosi skorom pridruživanju BiH Europskoj uniji - kazao je Marinko Gilja, generalni direktor JP EP HZ HB, poduzeća koje je danas nezaobilazan čimbenik elektroenergetskog sektora u ovom dijelu Europe. Jedina je to elektroprivreda u BiH koja cjelokupnu energiju proizvodi iz obnovljivih izvora - vode, vjetra i sunca.

- Kontinuirano ulažemo u distributivnu mrežu, čime osiguravamo kvalitetnu i redovitu isporuku električne energije našim potrošačima, zapošljavamo mlade obrazovane kadrove i svakodnevno ulažemo u nezamjenjiv, ljudski potencijal. Prepoznatljiv smo dio svih elektroenergetskih procesa u BiH, svakodnevno provodimo razvojne planove, radimo na novim proizvodnim objektima. Moji planovi i dalje su usmjereni na razvojne planove ovog poduzeća i ulaganja - dodaje Gilja.

- U ovih 19 godina Večernjakov pečat prerastao je u događaj koji je, u političkom, gospodarskom, kulturnom... smislu postao veoma značajan za cijelu zajednicu. Pa čak i u ovim izvanrednim vremenima kada se suočavamo s pandemijom koronavirusa koja je, praktički, zaustavila cijeli svijet, Pečat je, u svome jedinstvenom izdanju, ušao u naše domove. Kako je riječ o događaju koji promovira istinske vrijednosti i postignuća, HT ERONET i ove godine, već tradicionalno, kao partner, pridružio se Pečatu. Ovo je jedan od rijetkih projekata koji se održao, evo, gotovo dva desetljeća.

Popis dosadašnjih laureata, kao i zasluge i društveno djelovanje nominiranih kandidata za ovu godinu, najbolje potkrepljuju tezu o njegovu značaju - kazao je Vilim Primorac, predsjednik Uprave HT ERONET-a, čija je mreža izvrsno funkcionirala tijekom pandemije zahvaljujući djelatnicima iz tehnike i onima na terenu, monterima, koji su danonoćno radili kako bi u svakome trenutku osigurali kvalitetu mreže. Potpora društvenim i kulturnim događajima, obrazovnim i zdravstvenim projektima, sportu, humanitarnim projektima i akcijama... osnovni su postulati društveno odgovornog djelovanja HT ERONET-a. •

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije