HT ERONET - PONOSNI PARTNER VEČERNJAKOVA PEČATA

Kraljević: Večernjakov pečat promovira istinske vrijednosti i postignuća

PR/HT Eronet
27.05.2023.
u 13:36

Večernjakov pečat prigoda je i za promociju naših poslovnih potencijala, a na obostrano zadovoljstvo i nas i naših korisnika. HT Eronet svojim se projektima, ponudom usluga i uređaja ponovno učvršćuje kao lider, predvodnik digitalizacije i digitalnog doba na ovim prostorima

HT Eronet i ove je godine ponosni partner Večernjakova pečata - izbora Osobe godine.

- Ponajprije želim istaknuti kako smo ponosni na činjenicu da smo od samih početaka s jednim od najvećih društvenih događaja u regiji – manifestacijom Večernjakov pečat, koja je u ove 22 godine prerasla u događaj koji je, u političkom, gospodarskom, kulturnom i svakom drugom smislu, postao veoma značajan za cijelu zajednicu. Večernjakov pečat je, podsjetimo, jedno od rijetkih događanja koje nije zaustavljeno čak ni za vrijeme COVID-19 pandemije.

Budući da je riječ o događaju koji promovira istinske vrijednosti i postignuća, koji u fokus stavlja ljepšu, vedriju, pozitivniju stranu našega života i društva, HT Eronet se i ove godine rado, već tradicionalno, kao partner, pridružio Pečatu.

Večernjakov pečat prigoda je i za promociju naših poslovnih potencijala, a na obostrano zadovoljstvo i nas i naših korisnika. HT Eronet svojim se projektima, ponudom usluga i uređaja ponovno učvršćuje kao lider, predvodnik digitalizacije i digitalnog doba na ovim prostorima. Ispred nas su izazovna vremena, no ne sumnjam da ćemo na najbolji način znati odgovoriti svakom pa i najmanjem izazovu. Upravo sinergijom, udruživanjem svih bitnih čimbenika u društvu postajemo jači, konkurentniji i bez straha od onoga što donosi novo doba.

Što se pak Večernjakova pečata tiče, impozantan popis svih dosadašnjih dobitnika, kao i zasluge te društveno djelovanje nominiranih kandidata i za ovu godinu, najbolje potkrjepljuju činjenicu o značaju ovoga događaja za zajednicu, pa i u regionalnim okvirima. Naš zajednički cilj je društvo izvrsnosti, znanja, kompetencija, učenja od najboljih… i smatram kako samo treba nastaviti u tom smjeru.

Na koncu bih želio od srca čestitati vrijednom Večernjakovu timu; vjerujem da su iza njih sati i sati provedeni nad imenima i pričama ovih ljudi koji su se ove godine našli u društvu najboljih i koji su se, podjednako, borili za prestižni Večernjakov pečat. A ono što mi, u HT Eronetu, možemo poručiti, jest: idemo dalje i rastemo zajedno, ususret novim izvrsnostima i postignućima - kazao je Goran Kraljević, v. d. predsjednika Uprave HT Eroneta.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije