KICK BOXING

Večer borilačkog sporta

sturm
VL FOTO
17.07.2011.
u 12:38

Nedavno osnovano udruženje regije hercegovačkih kick boxing klubova u Čulama kod Mostara će organizirati zanimljivu večer borilačkog sporta.

Udruženje regije hercegovačkih kick boxing klubova na Upravnom odboru dogovorili su se promovirati i organizirati obranu svjetske titule najuspješnije kick boksačice iz BiH i svjetske prvakinje u full contactu do 62 kilograma. Olja Žerajić, inače rođena u Mostaru, imat će svoju drugu obranu titule protiv Talijanke Giulije Grenci. Atraktivnu večer trebali bi obilježiti zanimljivi uvodni mečevi, kao i poznati gosti u publici Felix Sturm i Branko Ciketić.


Zanimljivi mečevi

Ova manifestacija će se održati u dvorani Maestral u Čulama 30. srpnja s početkom u 21 sat. U spomenutom objektu koji može primiti oko 3000 posjetitelja održat će se još pet zanimljivih uvodnih mečeva. Nikola Matić iz čapljinskog BKB Sensei snage će odmjeriti s Kat Tom Flekom iz Tuzle. Frano Katušić iz livanjskog Dragovoljca nastupa protiv Petra Mravalja iz čapljnskog Senseija.

U trećem meču snage će odmjeriti dvije ‘kobre’, odnosno Đerić iz trebinjskog KBK Kobra i Knezović iz mostarskog KBK Kobra. Aner Karahodžić iz livanjskog Golden Glorya snage će odmjeriti protiv Darka Milašinovića iz crnogorskog kluba Ariston.


Boksa i Damir Beljo

Sva spomenuta četiri meča održati će se u disciplini low kick, u različitim težinskom kategorijama. Osim tih mečeva, zakazan je i meč u klasičnom boksu između Mostarca Damira Belje i Petra Manjkovića iz Vojvodine. Beljo dugo nije nastupao pred svojom publikom, a taj će višestruki prvak BiH i osvajač renomiranog turnira ‘Beogradski pobednik’ ukrstiti rukavice s višestrukim prvakom Vojvodine i reprezentativcem Srbije. Nakon svih tih mečeva uslijedit će šlager večeri, odnosno borba u kojoj će Olja Žerajić braniti titulu.

- Zahvaljujući svojim sportskim uspjesima, Olja je postala poznata natjecateljica u široj regiji, iz tih razloga u rukovodstvu kluba i novoformiranog hercegovačkog kick boxing udruženja odlučili su prihvatiti organizaciju teško stečene titule koju će braniti s Talijankom Grenci, kažu iz spomenutog udruženja.

Ključne riječi

Komentara 1

VP
VP1982
14:07 17.07.2011.

jeb... ovog Felix Sturma ili Adnana.. Boga pitaj kao se zove... Ako tako voli svoj mostar zasto je mijenjao ime i prezime. A boksa samo za novac i protiv nikakvi protivnika... Pa neka boksa jednom protiv ABRAHAMA ako je tako dobar i ima jaja

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?