Ekslodirao je

UŽIVO Kerum podivljao: Bago je varalica!

Željko Kerum (1)
Ivana Ivanovic/PIXSELL
19.05.2013.
u 19:23

Ipsos puls je klošarska agencija, a Bago je varalica. Želim mu da bude konobar kao što jeste', reagirao je Kerum u izjavi za Novu TV aktualni gradonačelnik Splita Željko Kerum

- Ja sam razmišljao da ću pobijediti u prvom krugu. Odradili smo dobru kampanju. Išli smo ljudski za razliku od protukandidata koji su blatili. Volja naroda je takva i treba ići dalje, rekao je za HRT Željko Kerum (HGS) nakon što je prema izlaznim anketama osvojio 16,4 posto glasova, Ivan Baldasar (SDP) 30,6, a Vjekoslav Ivanišević (HDZ) 22,5, prema čemu aktualni splitski gradonačelnik gubi Split.

No, nakon što su objavljeni prvi nepotpuni službeni rezultati prema kojima za HDZ-ovim kandidatom u tom trenutku zaostajao tek 1 posto, Kerum je u eteru Nove TV " naprosto "podivljao".

'Koja g****. Mater im  j**** guzatu, a ja sam im već čestitao. Ipsos puls je klošarska agencija, a Bago je varalica. Želim mu da bude konobar kao što jeste', reagirao je Kerum u izjavi za Novu TV aktualni gradonačelnik Splita Željko Kerum, a prenosi tportal.hr 

Nakon toga izbacio je novinare i snimatelje iz svog stožera na splitskoj rivi, no , nakon što se malo smirio pozvao ih je natrag unutra "jer moraju raditi svoj posao", ali ostao je, zasad, ustrajan u namjeri da više do kraja večeri neće davati izjave. Hoće li to zaista ostati tako vidjet ćemo.

Utrka u Splitu

Borba za gradonačelnika Splita, prema podacima s 16,67 posto obrađenih mjesta, vodit će se između SDP-ovca Ive Baldasara (31,58 posto) i Vjekoslava Ivaniševića iz HDZ-a (20,63 posto). Kerum je trećeplasirani s 18,34 posto.

Kerumovi suradnici iz kampanje naredili su novinarima da napuste prostorije kafića Ćakula, gdje im je izborni stožer, jer se, kako su rekli, od sada pa ubuduće odvija privatna zabava. Gradonačelnik i njegovo društvo su za šankom i piju. S nestrpljenjem očekuju sljedeće izborne rezultate u nadi da još uvijek nije sve izgubljeno te da će Željko Kerum ući u drugi krug i snage odmjeriti sa SDP-ovcem Ivom Baldasarom.

 >>Izlazne ankete: Bandić i Ostojić u drugi krug, Kerum gubi Split!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?