ČOVIĆ - RAGUŽ

Usuglašen nastup HDZ-a BiH i HDZ-a 1990. u Bruxellesu

raguz
29.09.2013.
u 11:18

- Napravili smo jedan presjek stanja, razgovora koji su vođeni protekli tjedan i nastupu u Bruxellesu, odnosno usuglasili stavove oko razgovora koji nam slijede s povjerenikom Štefanom Fueleom, kazao je D. Čović

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović i predsjednik HDZ-a 1990. Martin Raguž jučer su se sastali u Mostaru. na sastanku koji je upriličen uoči odlaska lidera u Bruxelles bio je posvećen upravo ovoj temi.

- Napravili smo jedan presjek stanja u BiH, razgovora koji su vođeni protekli tjedan i nastupu u Bruxellesu, odnosno usuglasili stavove oko razgovora koji nam slijede 1. listopada i koji su tema sastanka s europskim povjerenikom za proširenje Štefanom Fueleom, kazao nam je jučer nakon sastanka predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

Dvojica predsjednika stranaka dotakli su se svih aktualnih tema vezanih uz političku situaciju u BiH, krizu vlasti u Federaciji biH, te posebice modele oko rješenja presude u slučaju Sejdić i Finci. Izražen je optimizam kako bi se moglo doći do usuglašavanja stavova što bi rezultiralo i dogovorom oko presude. Čović je prenio Ragužu detalje sastanaka koji su ovaj tjedan održani u Sarajevu i Banjoj Luci, s SDA i SNSD-om, a Raguž je prenio detalje s onih sastanaka koje je on vodio s drugim liderima, a koji su priprema sastanaka u Bruxellesu. (V. Rupčić)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?