Karate

Uspješni nastupi na Croatia Openu u Rijeci

Karate
02.10.2012.
u 12:01

Hrvatski reprezentativac Marko Miloš će od 20. do 25. studenoga u Parizu braniti boje Hrvatske na SP-u u poluteškoj kategoriji

Članovi KK Hercegovina i KK Široki Brijeg proteklog vikenda bili su uspješni na 12. Croatia Openu u Rijeci. Ivan Kvesić, u kategoriji kadeti (do 70 kg) osvojio je 2. mjesto, Vinko Smoljan, kadeti (do 70 kg) osvojio je 3. mjesto, Ivan Martinac, junior (do 68 kg) 3. mjesto i Marko Miloš u seniorima (do 84 kg) osvojio je 3. mjesto. Idućeg vikenda članovi ovih klubova nastupaju na ekipnom prvenstvu Hrvatske u Biogradu, dok će Hrvatski karate reprezentativac Marko Miloš s reprezentacijom nastupiti na Mediteranskom prvenstvu u Tuzli. - Natjecatelji su na visokoj razini fizičke pripremljenosti, glede borbi i samog natjecanja još su u fazi ulaska u natjecateljski dio, tako da je ovo dobar pokazatelj za tehničko-taktičke ispravke pred nadolazeća natjecanja - kazao je trener D. Miloš.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije