ISTRAGA

Ubio trojicu jer se Bosanac udvarao bivšoj djevojci

dejan
VL FOTO
13.03.2011.
u 11:01

Isaac Perdomo-Paz uhićen zbog masakra u kojem su ubijeni Armin Hamidović, Dejan Joksimović i Delfino Elizondo

Isaac Perdomo-Paz uhićen je zbog sumnje da je počinio besmisleni masakr početkom mjeseca u motelu u Kansas Cityju, kada su trojica mladića ubijena, i to maturanti Dejan Joksimović (18) iz Srbije, Armin Hamidović (18) iz BiH i Delfino Elizondo (22) iz SAD-a. Rasplet istrage dogodio se zahvaljujući snimkama sigurnosnih kamera, a do kobnog sukoba je došlo zbog djevojke. Naime, Hamidović je sjedio na krevetu s dvije djevojke, od kojih je jedna bivša osumnjičenog Perdomo-Paza.

Kako su ispričali očevici, njih dvojica su se posvađala, nakon čega su se začuli pucnji. Paz je ispalio u Hamidovića i Joksimovića po dva metka, a u Elizonda jedan. Druženje koje je završeno krvoprolićem počelo je nekoliko sati ranije u drugom dijelu grada, ali je zbog žalbi susjeda na preveliku buku policija prekinula zabavu, pa su Joksimović, Hamidović i Elizondo oko dva sata ujutro, s tri djevojke otišli u Red Roof Inn motel. Nakon nekog vremena pročula se vijest da je žurka nastavljena, pa je u motelsku sobu došlo još 15-ak osoba.

Prema još nepotvrđenoj verziji, jedna od djevojaka, koja je bila u vezi s Isaacom, poslala mu je poruku da dođe u motel jer joj se Hamidović počeo agresivno udvarati. Kada je Paz stigao na zabavu, očevici kažu da je samo pozvao svoju bivšu devojku da pođe s njim. Hamidović ju je tada uhvatio za ruku i zadržao. Njih dvojica su se posvađala, da bi potom Paz ispod majice izvadio pištolj, repetirao i držeći prst na obaraču uperio ga Hamidoviću u lice. Kada je Hamidović pao, na Paza je, navodno, skočio Dejan Joksimović i pokušao spriječiti daljnje krvoproliće. Međutim, Paz je ispalio dva metka u Dejanovo lice, a odmah zatim i u Elizonda, koji je sve vrijeme stajao sa strane.

Komentara 1

Avatar ivek
ivek
23:42 23.03.2011.

amerika amerika-- crna amerika.. u ameici se moze kuput sve za novac.. da nije bilo pistolja nebi bilo belaja---..

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije