"osuđena na smrt"

Ubila nećaka, pokušala se ubiti pa spašena, a sad je čeka strijeljanje

spašena samoubojica (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
22.08.2012.
u 11:54

Članovi obitelji koji su je spašavali nisu znali da je prije nekoliko sati s iste zgrade bacila tijelo četverogodišnjeg nećaka kojeg je ugušila

U dramatičnoj borbi članovi obitelji, prijatelji i spasioci uspjeli su spasiti život žene koja se pokušala ubiti skokom s krova 30 metara visoke zgrade u kineskom gradu Zhangjiang. Dok su je spašavali nitko od njih nije znao da je Sheng Fi nekoliko sati prije ugušila i s krova iste deveterokatnice bacila svog četverogodišnjeg nećaka

Fi je dječaka ubila nakon žestoke svađe s njegovom majkom, odnosno svojom sestrom, a devetero ljudi borilo se s Fi kako bi je spriječili da skoči sa zgrade. Ne bi li je odgovorili od skoka, na krov zgrade doveli su i njezinu vlastitu kći, a strašnu istinu o tome kako je prije samo nekoliko sati ubila nećaka spasioci su saznali nakon što su je spustili s krova deveterokatnice.

− Priznala je kako je bacila tijelo dječaka s te iste zgrade tako da će zbog ubojstva i ona umrijeti, ali ne skačući sa zgrade kako je planirala nego pred vodom za streljanje − kazao je policijski glasnogovornik, donosi Reuters.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?