Nesreća

U središtu Rijeke eksplodirao automobil, vozač umro u bolnici

auto, rijeka (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/13
21.07.2010.
u 10:55

Tijelo unesrećenog muškarca preletjelo je oko sedam metara. Mislili smo da je mrtav- pričaju očevici.

- Bilo je strašno, na motoru sam čekao zeleno na semaforu i kraj mene je bio jedan automobil kad je odjednom grunulo ispred nas. Sve se zatreslo, buknuo je plamen i onda sam ugledao tijelo kako leti i pada na cestu. Kraj motora mi je pao blatobran, ispričao je šokiran Marko Rakoš očevidac eksplozije automobila na izlazu s riječkog parkirališta Delta.

Pretpostavlja se da je u vozilu eksplodirao plin jer je automobil prevozio boce s plinom za varenje. Vozač automobila prevezen u kritičnom stanju prevezen je u riječku bolnicu gdje je nekoliko sati nakon nesreće preminuo.

– Ležao je nepomično na podu. Nije davao znakove života – kazao je muškarac koji se našao u blizini kada je odjeknula eksplozija. Očevici su odmah pomislili da je vozač preminuo. Krov automobila završio je u Rječini, a tijelo unesrećenog preletjelo je oko sedam metara te se iz prve prometne trake nakon pada našlo u trećoj. O kome je riječ, nemoguće je doznati.

Vatrogasci i policija stigli su u roku od pet minuta te odmah osigurali područje. U rasvjetaloj karoseriji dostavnog vozila peugeot nalazile su se još dvije ili boce plina za varenje te su vatrogsci "hladili" zgarište kako bi sprječili novu eksploziju.

Parkirani automobili propuštaju se bez nalpate parkirališta prema zapadu, ulaza nema.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije