TEŠKA SITUACIJA

U Sarajevo mrtve ukopavaju u najbliža groblja

Sarajevo
VL FOTO
07.02.2012.
u 13:17

Tijekom vikenda vozila za odvoz mrtvaca suočili su se s ogromnim problemima zbog snijega, jer nisu mogli doći do pojedinih kuća iz kojih je prijvaljen smrtni sluča

Unatoč ekstremnim zimskim uvjetima, visokom snijegu i hladnoći, uposlenici ukopnih  društava "Bakija" i "Pokopa", nadljudskim naporima ispunjavaju svoju osnovnu funkciju. Naime, tijekom vikenda vozila za odvoz mrtvaca suočili su se s ogromnim problemima zbog snijega, jer nisu mogli doći do pojedinih kuća iz kojih je prijvaljen smrtni slučaj. Tako je nekoliko osoba nakon smrti provelo dva dana u kući.

Nadležni u "Bakijama" su kazali da se u ovakvim situacijama i narod prilagođava te svoje umrle ukopava na najbliža groblja. U ukopavanju umrlih, odnosno, njihovom transportu do groblja pomažu i županijska poduzeća. Pogrebne usluge redovno pruža i "Pokop". Izvršni direktor "Pokopa" Ferid Papović kazao je da su njegovi radnici u punoj pripravnosti i kapacitetu od početka padavina. U subotu smo raščistili putne komunikacije do grobnih mjesta i redovno vršimo ukope.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?