Mostar

U prometnoj nesreći poginula jedna osoba

Nesreća
17.08.2013.
u 12:39

Radi se o Jasminu K. zvanom Kamačo (1979) iz Mostara koji se vozilom Renault 5 iz Mostara kretao iz smjera juga prema Mostaru

Jutros oko 2 sata na magistralnoj cesti M-6.1 koja povezuje Mostar i Nevesinje, dogodila se teška prometna nesreća  u kojoj je smrtno stradala 34-godišnja osoba.

Radi se o Jasminu K. zvanom Kamačo (1979) iz Mostara koji se vozilom Renault 5 iz Mostara kretao iz smjera juga prema Mostaru, potvrdio je za Fenu glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Srećko Bošnjak. Po njegovim riječima, na spomenutom križanju, u krivini, vjerojatno uslijed neprilagođene brzine, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, te je sletio s ceste, prevrnuo se i udario u obiteljsku kuću. Neslužbeno se saznaje kako je Jasmin K. ispao iz vozila koje je na kraju palo na njega i usmrtilo ga.

\"Drugih sudionika u toj prometnoj nesreći nije bilo\", dodao je Bošnjak. Na mjesto nesreće izašao je dežurni inspektor PU Mostar, kao i dežurni tužitelj po čijem nalogu je izvršen je očevid, a automobil je izuzet u krug PU Mostar radi vještačenja. Nad nastradalim bi uskoro trebala biti obavljena i  obdukcija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?