Blues Festival

U prodaji ulaznice za 10. Mostar Blues Festival

Mostar Blues Festival
05.06.2012.
u 15:41

Ovogodišnji, deseti po redu, Mostar Blues Festivala održat će se od 19. do 21. srpnja u Sportskom centru Kantarovac i Muzičkom centar Pavarotti

Ovogodišnje izdanje Mostar Blues Festivala održat će se od 19. do 21. srpnja u Sportskom centru Kantarovac i Muzičkom centar Pavarotti. Ulaznice se od danas nalaze u prodaji, a mogu se kupiti na web adresi www.kupikartu.ba.

Cijene u pretprodaji su: prvi dan 10 maraka, drugi i treći dan po 15 maraka, a cijena trodnevne festivalske ulaznice je 30 maraka.

Prvoga dana, pored predizvođača, vidjet ćemo nastup Raya Baileya s njegovim blues bendom. Ray dolazi iz Los Angelesa, vlasnik je odličnih albuma, a po pravilu muziciranje američkih bluesera daje posebnu dimenziju festivalu i privlači pažnju istinskih, ortodoksnih, ljubitelja bluesa, najavljuju organizatori.

Prvoga dana nastupit će i njemačko-izraelski band The Greenbaums.

U petak, 20. srpnja, nastupit će i Sahte Raki iz Turske, te Josipa Lisac, dok će dan kasnije na pozornicu izaći Majke i britanski Dr. Feelgood.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?