Sarajevo

U lančanom sudaru 3 vozila jedna osoba teže ozlijeđena

Nesreća
02.01.2013.
u 10:03

Prijelom frontalnih sinusa zadobio je dvadesetjednogodišnji vozač golfa

Dvije osobe ozlijeđene su u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u Hadžićima na dionici magistralne ceste M-17 Sarajevo - Konjic.

U Ministarstvu unutarnjih poslova Sarajevske županije je rečeno da su u nesreći, koja se dogodila u 12:25 sati, sudjelovala tri vozila, i to ford (O36-E-625) kojim je upravljao Š. Dž, jetta (693-J-441) kojom je upravljao Š. M. i golf (T12-J-766) za čijim je upravljačem bio dvadesetjednogodišnji B. A.

Upravo je B. A., prema riječima dežurnog operativnog u MUP-u Sarajevske županije, zadobio teške ozljede i zadržan je na liječenju u KCU Sarajevo, dok je njegov suputnik P. A. (26) zadobio lakše ozljede.

- Dva pacijenta dovezena su na KCU Sarajevo u 13.30 sati.

Pacijent P. A. zadobio je lakše ozljede u vidu posjekotina na licu i očnim kapcima te je ostavljen na promatranju na CUM-u, kazala je za naš list glasnogovornica KCU-a Sarajevo Biljana Jandrić te dodala:

- Drugi pacijent (B. A.) zadobio je teške ozljede. Naime, zadobio je prijelom frontalnih sinusa, posjekotine po čitavom licu, a zadobio je i ozbiljnu ozljedu oka, te je proslijeđen na Kliniku za očne bolesti. Oba pacijenta su izvan životne opasnosti - kazala je glasnogovornica Jandrić. Promet je na ovoj dionici ceste bio obustavljen više od dva sata, a do završetka policijskog očevida vozila su se preusmjeravala kroz Hadžiće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije