ALONSO ČETVRTI

U Japanu ništa novo: Vettel ponovo slavio

Vettel
James Moy/Press Association/PIXSELL
13.10.2013.
u 09:39

- Vi ste najbolja momčad na svijetu. Hvala vam puno što smo dovezli bolid kući. Volim vas - rekao je Vettel mehaničarima nakon utrke.

Sebastian Vettel slavio je na Velikoj nagradi Japana u formuli 1. Vozač Red Bulla slavio je ispred momčadskog kolege Marka Webbera dok je Romain Grosjean u Lotusu bio treći.

Ferrarijev Fernando Alonso završio je četvrtom mjestu pa tako Vettel još nije teoretski osigurao obranu naslova. Vettelu je ovo bila četvrta pobjeda u Japanu u posljednjih pet godina i peta zaredom ove sezone. Četiri utrke prije kraja ima 90 bodova prednosti ispred Alonsa, a u igri je još 100 bodova.

- Volim ovu trku, ljudi su sjajni i za mene je posebna. Četiri puta sam slavio ovdje i već se veselim utrci dogodine. Imamo lijepu prednost, ali moramo nastaviti raditi. Sve izgleda jako dobro, ali nije gotovo dok nije gotovo - rekao je Vettel.

Alonso je svjestan je Vettel svjetski prvak.

- Čak i da Vettel ne završi preostale utrke ja moram na svima slaviti tako da je samo pitanje vremena kad će postati svjetski prvak - rekao je pilot Ferrarija.

Da bi i teoretski osigurao naslov Vettel na Velikoj nagradi Indije mora završiti među prvih pet vozača.

Poredak VN Japana: 1. Vettel 2. Webber 3. Grosjean 4. Alonso 5. Raikkonen 6. Hulkenberg 7. Gutierrez 8. Rosberg 9. Button 10. Massa.

Ukupni poredak: Vettel 297, Alonso 297, Raikkonen 177...

>> Pogledajte kako je bilo na treninzima formule u Japanu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije