SEHA liga

U Izviđaču treniraju za nastavak SEHA lige

izvidjac
vl
25.01.2012.
u 09:06

S momčadi iz Ljubuškog trenira i Ante Matić koji je iskustvo čak stjecao i s reprezentacijom

Ljubuški Izviđač priprema se za nastavak sezone. Stanka je dobrodošla za treninge i pripreme za nastavak zahtjevne sezone. Već u petak 3. veljače na svom parketu igrači Zdenka Grbavca ugostit će jednu od najjačih momčadi Regionalne SEHA lige. Slovački Tatran Prešov.

 - Cilj nam je jasan od početka godine. U SEHA ligi želimo osvojiti što je moguće više bodova kako bismo se što bolje pripremili za domaće prvenstvo, koje nam je u ovoj sezoni prioritet. Želimo osvojiti prvo mjesto i u Ljubuškom ponovno igrati Ligu prvaka, kazao nam je Zdenko Grbavac.

 Skauti su igrali i dosta prijateljskih utakmica tijekom ovog razdoblja u kojemu zbog Euroopskog prvenstva nije bilo natjecanja, a još jednu odigrat će danas u Kaštelima protiv hrvatskog prvoligaša Adriachema.

 - Redovno se trenira, svi su zdravi i sve ide po planu. Nemamo ozlijeđenih igrača, zadovoljan je trener Zdenko Grbavac. Ljubušaci su ostali bez Damira Džebe koji je otišao u Zrinjski, a novi igrač na crti ljubuške momčadi trebao bi biti Ivan Sever. On već trenira u Ljubuškom i ovih dana se očekuje da postigne dogovor s klubom.

 Bivši mladi reprezentativac Hrvatske dvadesetčetverogodišnji Sever nastupao je u Hrvatskoj, Sloveniji i Španjolskoj.

 S momčadi trenira i Ante Matić koji je bio na pripremama reprezentacije Hrvatske za Europsko prvenstvo. Nije pogođen neodlaskom u Srbiju.

 - Ma kakvi. Svjestan je da je bilo jako teško izboriti se za mjesto u takvoj konkurenciji. Čvrsto stoji na zemlji i svjestan je da će i ubuduće biti pozivan na reprezentativna okupljanja, kazao nam je Grbavac, koji već prekosutra u Sarajevu okuplja i mladu reprezentaciju BiH. Za ove pripreme izbornik Zdenko grbavac pozvao je i četvoricu igrača Izviđača. Dejan Malinović, Ivan Milas, Ivan Miličević i Damjan Šarac našli su se na njegovom popisu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije