Bekrić najavio dobru

U derbi Željezničar ulazi kao favorit protiv Olimpika

velež
Stojan Lasić
09.05.2010.
u 13:11

Željezničar je u susretu sarajevskih klubova ovog puta apsolutni favorit

Željezničar će večeras protiv Olimpika pokušati ostvariti svoju 17. pobjedu u sezoni i tako sačuvati prednost u odnosu na Borac. Plavi će u ovom susretu igrati bez Mirsada Bešlije i Bućana, koji imaju kartone, dok još od ranije zbog ozljeda ne konkurira Mešanović. U sastavu neće biti ni Kerle koji je otputovao u Njemačku na probu u Kaiserslautern, a u tim se vraćaju Bogičević te Šimić i Stanić.

- Meč protiv Olimpika je najteža utakmica ove sezone za nas. Vukovi imaju dobar tim, a imati će motiv za dokazivanje na Grbavici. Međutim, uvjeren sam da ćemo doći do nova tri boda, smatra veznjak Željezničara Samir Bekrić.

- U ovom trenutku smo kvalitetniji sastav od Olimpika, ali to trebamo dokazati na terenu, kaže Bekrić, koji priznaje da se u Željezničaru uopće ne razmišlja o gradskom derbiju protiv Sarajeva nego da se ide od utakmice do utakmice.

Teško da će vukovi moći napraviti neki pozitivan rezultat s obzirom na to da tim s Grbavice igra odlično u proljetnom dijelu, ali u redovima Olimpika vlada sjajna atmosfera.

- Prije svega treba reći da je naš domaćin apsolutni favorit, što pokazuje i stanje na ljestvici. Ipak, nismo opterećeni rezultatom i možda je u tome naša šansa, rekao nam je napadač Olimpika Edin Šaranović.

Šaranović šansu vidi i u tome što njegova momčad nema kompleks gostujućeg terena i većinu bodova je osvojila na gostovanjima.

- Igramo vrlo dobro kao gosti i očekivati je da takvu igru pružimo i na Grbavici, zaključio je Šaranović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije