DRAMA

U danskoj golijadi Zrinjski sačuvao nadu pred uzvrat

zrinjski
VL FOTO
30.07.2010.
u 07:56

Zrinjski je odigrao loše prvo poluvrijeme, dok je u nastavku odigrali puno bolje

Kako je loše prvo poluvrijeme odigrao Zrinjski, sve je mirisalo na debakl. Ipak, bolja igra u nastavku je ostavila kakvu - takvu nadu pred uzvrat u Mostaru. Dobru je prigodu već u 3. minuti utakmice mogao u gol pretvoriti Stjepanović, ali je bio neuspješan. Nakon toga, domaći su stvarali pritisak. Iskazao se dobrom obranom u 10. minuti Melher, koji je obranio udarac Ruuda.

Kiša pogodaka

Zrinjski je preko Zadre iznenadio obranu Odensea i došao u vodstvo. Značilo je to i veliko slavlje za ekipu plemića. Međutim, samo nekoliko trenutaka kasnije domaći su rezultat izjednačili. Strijlac je bio Gislason. Nakon dva pogotka nastavila se otvorenom igrom, tako su gol možda mogli ozbiljnije ugroziti Šunjić na jednoj, te Toft na drugoj strani. Ipak, obrana plemića popustila je u 23. minuti. Neugodni Absalonsen uspio je zabiti pogodak za preokret. Obrana Zrinjskog u zadnji je čas reagirala kada su u nakani da postigne novi pogodak spriječili Absalonsena. Selimović je u dva navrata mogao izjednačiti u 26. i 27. minuti. Odense je još jednom kaznio obranu plemića. Najopasniji napadač danske momčadi Utaka zabio je u 31. minuti, nakon ubacivanja iz kuta. Domaći se nisu zadovoljili visokim vodstvom tako da je Melher već u 37. minuti vadio loptu iz mreže, nakon što je pogodak postigao Andreasen. U nastavku je trener Odensea Olsen u igru gurnuo 40-godišnjeg Tomasa Helvega. Nekada poznatog reprezentativca Danske i nogometaša Milana. U nastavku je Odense ponovno pritiskao.

Vraćena nada

Iako je Zrinjski imao jednu obećavajuću situaciju pred protivničkim golom, Odense je preko svog najboljeg topnika Utake postigao još jedan pogodak. Zrinjski je smanjio u 65. minuti s bijele točke. Precizan s 11 metara bio je Žižović. Nedugo potom Mostarci su još jednom iskoristili jednu svoju šansu te preko Zadre smanjili na 5:3

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:36 30.07.2010.

Prije 5 mjeseci otvorila se nova prilika da se izvučete iz financijske krize. Ta prilika je www.gdi-wealth.ws. Ova web stranica pomogla je više od 400 ljudi da se spase od \"propasti\", tj. bankrota, a neki od njih ne samo da su se oduprli krizi, već su i osigurali mjesečne prihode veće od 8000 kuna! Ukratko, www.gdi-wealth.ws je pomogao mnogima da promijene svoj život. Zašto ne bi i VAMA?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije