Vjerovali ili ne

U Crnoj Gori natjecanje u ljenčarenju – nagrada 200 eura!

ležanje na travi, ljenčarenje (1)
Daniel Kasap/PIXSELL
20.08.2013.
u 15:13

Natjecatelj koji izdrži najduže u odmaranju u hladovini pobjednik je natjecanja i odlazi kući s nagradom od 200 eura.

Neke stvari su zaista moguće samo u Crnoj Gori. Naime, u crnogorskom etno selu Montenegro 30. kolovoza bit će organizirano natjecanje u ljenčarenju koje se održava pod nazivom „Ima kruha bez motike“.

Pravila natjecanja kažu da je natjecatelju dopušteno piti vodu i uzimati hranu, ali i da nije dozvoljeno ustajati s mjesta odmaranja bez obzira na povod, pa iako to bile i fiziološke potrebe.

Prema riječima Mikonje Blagojevića, vlasnika etno sela, natjecatelj koji izdrži najduže u odmaranju u hladovini pobjednik je natjecanja i odlazi kući s nagradom od 200 eura.

Uz novčanu nagradu oni koji osvoje prva tri mjesta na natjecanju dobit će i medalje "Ima kruha bez motike".

To neće biti jedine nagrade jer organizatori najavljuju još zanimljivih nagrada.

– Pozivamo sve političare, doktore i ostale natjecatelje da dođu i uzmu novce bez muke, rekao je Blagojević. Pozvani su i natjecatelji iz inozemstva za koje je, kako se navodi, osiguran smještaj po niskim cijenama. Prošle godine pobjedu je odnijelo troje Nikšićana i jedan Podgoričanin. Oni su nakon 24-satnog ljenčarenja, kojemu se nije nazirao kraj, odlučili podijeliti nagradu. 

>> Ljenčarenje pod baldahinom i pola sata adrenalina – 700 kn

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?