IZVJEŠĆE

U akciji "Furija" do sada zapljenjeno 39 kilograma skunka

marihuana (1)
Nino Strmotić/Pixsell
25.01.2011.
u 14:59

“U četiri navrata zaplijenjeno je ukupno 37,63 kilograma skanka, i to na području Foče i Čajniča”, naveo je Popović.

Zajedničkim aktivnostima policije Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo te Uprave kriminalističke policije MUP-a RS i policijama Srbije i Crne Gore u posljednja četiri mjeseca zaplijenjeno je oko 38 kilograma skanka, uhićeno 11 osoba, a pet se nalazi u pritvoru.

Načelnik Sektora kriminalističke policije CJB Istočno Sarajevo Nebojša Popović rekao je na današnjoj press-konferenciji da je u ovoj akciji, nazvanoj “Furija”, rađeno na presijecanju lanca krijumčarenja droge iz Crne Gore prema Sarajevskoj županiji.

Tijekom više pretresa na nekoliko lokacija oduzeta je određena količina naoružanja, municije, eksplozivnih sredstava, mobilnih telefona i sim-kartica koje su korištene prilikom izvršenja ovih krivičnih djela.

“U četiri navrata zaplijenjeno je ukupno 37,63 kilograma skanka, i to na području Foče i Čajniča”, naveo je Popović.

Mediji u RS-u navode da se u pritvoru nalaze Miladin Blagojević iz Foče, Nedeljko Racković, Vlado Danilović, Miloš Tanasković i Duško Tanasković, svi iz Čajniča.

Tijekom akcije slobode su lišeni i Njegoš Tanasković, Darko Tanasković, Ljubiša Čevrez, Miljan Prijević, svi iz Čajniča, te Mirko i Miroslav Kovačević iz Sokoca, i oni su predati u nadležnost Okružnog tužilaštva u Trebinju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?