prije "umirovljenja"

Trudnoj skakačici zablokirao padobran, skočila u smrt

skok s padobranom
Leo S.
17.09.2012.
u 09:44

Zajedno s 37-godišnjakinjom skočio je i njezin dečko koji je mogao samo gledati kako pada. Raširila je ruke i prupremila se za pad

Šveđanka Wioletta Roslan (37), ovisnica o adrenalinu i iskusna base jumperica koja je sa svojim dečkom skakala sa zgrada, antena, stijena, ali njezin posljednji skok na koji se odlučila u četvrtom mjesecu trudnoće bio je koban za nju. Naime, kada je saznala da je trudna odlučila je skočiti još jedan posljednji put i to s 300 metara visoke stijene Via Ferrata nedaleko švicarskog Stechelberga.

Nije to prvi put da je Roslan skočila s Via Ferrate. Naime, bilo joj je to najdraže mjesto za skakanje, ali ovoga puta skočila je u smrt. Zajedno s njom skočio je i njezin dečko Aleksander Domalewski koji je mogao samo gledati kako njegova trudna djevojka pada na tlo nakon što joj se, kada je skočila, s 300 metara visoke stijene, zablokirao padobran. Raširila je ruke i pripremila se za pad.

Roslan se, donosi Daily Mail, već s 19 godina počela baviti skakanjem s padobranom, a njezina majka, koja je cijelo vrijeme strepila nad sudbinom kćeri koja je bila adrenalinska ovisnica, bila je oduševljena kada joj je kći rekla kako će joj skok s Via Ferrate biti posljednji. Nažalost, završio je tragično.

>>Pogledajte skok padobranom kroz Googleove naočale

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?