roditelji u šoku

Zmija se sakrila u igračke i ujela bebu, liječnici je spasili

Foto: Facebook
1/2
02.11.2020.
u 19:50

Majka djevojčice Emmy Joe iz zapadnog Tenesija upozorava roditelje da budu oprezni gdje smještaju igračke svoje djece nakon što je njenu devetnaestomjesečnu kćerku ugrizla zmija otrovnica točno ispred njihovih vrata.

Kako prenosi KTVZ, otrovna zmija sakrila se među igračkama djevojčice koja je došetala do njih i odjednom počela vrištati - ali bilo je prekasno i zmija ju je već ugrizla. Ubrzo je počela povraćati, te je završila u bolnici.

"Emmy Joe, moja beba, prišla je tamo gdje su joj igračke i počela vrištati. Moja je dadilja pogledala i rekla da je vidjela zmiju", ispričala je majka djevojčice Kate Gardner Foust, prenosi espreso.rs.

Djevojčicu je napala zmija "copperhead", ili u prevodu bakrena glava te latinskog naziva Agkistrodon contortrix, koja je endemska vrsta u južnom i istočnom dijelu SAD te u Meksiku.

Nakon što je zmija ugrizla za stopalo, roditelji su djevojčicu žurno odveli na hitnu, prenosi KTVZ.

"Povraćala je, jako ju je boljelo. Jedino što sam mogla učiniti je bilo držati je, pokušati smiriti i utješiti ", rekla je majka.

U svom Facebook postu upozorenja majka je napisala:

"Moju dragocjenu Emmy Joe, staru 19 mjeseci, ugrizla je ova zmija. Skrivajući se ispred naših zadnjih vrata među njenim igračkama. Mnogi od vas pitali su koliko je velika bila zmija. To je to. Na pitanje u bolnici čime ju je moj muž Logan ubio, ni sam nije znao. Valjda s prvom stvari koja mu je došla pod ruku, adrenalin ga je ponio.

Oboje smo se nadali da je to bezopasna zmija, ali kad se Logan vratio i premjestio igračke, srce mu je otišlo u želudac. Molimo vas, provjerite igračke svoje djece prije nego što se izađu igrati. Ovo je za nas oboje bio vrlo naporan i emotivan proces. Vidjeti svoju bebu kako je boli znajući da ništa ne možete učiniti jedna je od najtežih stvari koju možete proživeti kao roditelj."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije