NIJE ZNALA DA JE OPASNO

Žena je napravila miks voća i infuzijom to unijela u tijelo: Posljedice su užasne!

Shutterstock
19.03.2019.
u 21:23

Stručnjaci predlažu da dnevno pojedemo sedam različitih vrsta voća i povrća za što bolje zdravlje

Neki bi možda pomislili da je lakše sve to izmiksati i direktno injektirati u organizam... Jedna žena je to i isprobala!  Poznata je samo po imenu Zeng i kineske provincije Hunan. Iziksala je 20 različitih vrsta voća i prikopčala se na infuziju kako bi to unijela u tijelo. Kako piše South China Morning Post, 51-godišnjakinja inače voli nekonvencionalne zdravstvene tretmane pa je i ovo odlučila isprobati.  

Isprva, nije se dogodilo ništa, no odjednom pojavio se osip po rukama i počelo ju je jako svrbiti, a dobila je i visoku temperaturu. Zeng je pokušala ovu pogrešku sakriti od svog supruga kako ga ne bi uzrujala, no na kraju ju je on nagovorio da ode u bolnicu. Liječnici su bili šokirani njenim stanje.  

Liječnik Liu Jianxiu rekao je za Xiaoxiang Morning Herald da je dobila infekciju jetre, bubrega i srca, a moglo se dogoditi i da joj mnogo organa otkaže. Odmah su je stavili na dijalizu i dali antibiotike protiv upala. Zeng je rekla da je pomislila kako će joj toliko voća pomoći. "Nisam imala pojma da će se dogoditi ovako nešto".  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije