NIKOLIĆ:

Vladimir Putin zna sve moje tajne

Tomislav Nikolić
arhiva
09.03.2016.
u 09:47

Srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić kaže da prema ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu osjeća prijateljstvo te da su dovoljno bliski da mu može otkriti sve svoje tajne i probleme.

– Ne znam što Putin osjeća prema meni, ali mogu reći što ja mislim o njemu i našem odnosu. To je posve otvoreno prijateljstvo u kojemu mu slobodno mogu otkriti svoje tajne i probleme i zatražiti savjet od njega. To je odnos pun razumijevanja – izjavio je Nikolić za ruske medije uoči posjete Rusiji, a prenosi Blic.

– Vjerujem da prvi put srpski i ruski predsjednik mogu razgovarati na isti način kao iprosječan Srbin i Rus koji su se sreli u Rusiji ili bilo gdje u svijetu. Obojica jako dobro poznajemo povijest naših naroda i odnose među zemljama –rekao je Nikolić. Za Rusiju kaže da je oduvijek bila braniteljica srpskog naroda te da se iz toga izronila srpska ljubav prema Rusiji, prenosi Vecernji.hr

– Ta ljubav nije osnovana na ekonomskim odnosima nego isključivo na činjenici da je Rusija odvuvijek bila uz Srbiju kad god nam je bilo potrebno. Srbija je uvijek patila kad Rusije nije bilo u blizini ili u vremenima kad Rusija nije bila dovoljno jaka da zaštiti samu sebe što je bio slučaj u periodu prije dolaska predsjednika Putina na čelo zemlje – rekao je Nikolić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije