Jedinice ROSU

Uhićen policajac povezan s ubojstvom Olivera Ivanovića

RTS/ilustracija
16.10.2019.
u 07:53

Jutros oko 5.50 sati, 25 oklopnih vozila i džipova ROSU i oko 100 pripadnika ove specijalne jedinice upalo je na sjever Kosova i Metohije. Kosovska policija priopćila je da je uhićen policajac koji se dovodi u vezu s ubojstvom Olivera Ivanovića kao i još jedan osumnjičeni kod koga je pronađeno oružje, piše RTS.

U priopćenju kosovske policije potvrđuje se da je u ranim jutarnjim satima na sjeveru Mitrovice policija provela akciju u vezi s ubojstvom Olivera Ivanovića. "Ova policijska akcija izvedena je na osnovu naloga za pretres koji je izdao Osnovni sud, Posebno odjeljenje, a koji je rezultirao uhićenjem osumnjičenog policajca (RB) uključenog u nalog za pretragu", stoji u priopćenju i dodaje da se traga za drugim osumnjičenim policajcem.  

Tijekom policijske akcije uhićen je još jedan osumnjičeni kod koga je pronađeno oružje, kaže se u priopćenju. Zaplijenjeno je još oružja i municije tijekom akcije.

Kako podsjeća Blic i krajem svibnja ove godine u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici oko 6 sati ujutru začule su se sirene za uzbunu kada su jedinice ROSU upale na teritorij sve četiri srpske općine na sjeveru Kosova i Metohije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?