KORONAVIRUS

U Hrvatskoj potvrđeno 39 novih slučajeva, ukupno je zaražena 481 osoba

Borna Filic/Pixsell
26.03.2020.
u 09:18

U Hrvatskoj je potvrđeno 39 novih slučajeva, ukupno je zaražena 481 osoba. 14 osoba je na respiratoru. Potvrđena su i dva slučaja zaraze u policiji.

Na početku se ministar Davor Božinović zahvalio svima koji prate stožer i prenose informacije kao i građanima koji poštuju mjere stožera. U Hrvatskoj potvrđeno 39 novih slučajeva, kazao je ministar Vili Beroš." Na respiratoru je 14 bolesnika. To je 3 posto na respiratoru, što je dobro", dodao je.

"Mi imamo u zdravstvenom sustavu 19 liječnika specijalista koji su pozitivni, 6 specijaliznata, 7 medicinskih sestara i 2 stomatologa. prosječna dob je 49 godina", kazao je Krunoslav Capak. "Imamo 18.601 u izolaciji, imamo 2347 kotakata koje nadziremo i 536 zdravstvenih djelatnika koji su u samoizolaciji", kazao je Krunoslav Capak Glavni ravnatelj policije kazao je da su zaražena i dva policajca.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?