Nakon izbornih rezultata

Tučnjava u Skupštini Srbije: “Kako vas, bre, nije sramota”

skupstina srbije
29.04.2016.
u 13:29

U gužvi je došlo i do naguravanja, a incident je prekinut pošto su Đurđević i Kovačević napustili prostorije Skupštine Srbije

Po završetku sjednice Izbornog povjerenstva Srbije, gdje su proglašeni rezultati izbora sa 99,82 posto obrađenih biračkih mjesta, došlo je do incidenta kada su predstavnici pokreta Dveri verbalno napali i nasrnuli na predsjednika povjerenstva Dejana Đurđevića i direktora Republičkog zavoda za statistiku Miladina Kovačevića.

Nezadovoljni najnovijim rezultatima, prema kojima su ostali ispod cenzusa sa 4,99 posto osvojenih glasova, predstavnici Dveri, među kojima i lider Boško Obradović, uzvikivali su “kako vas, bre, nije sramota, smijete li pred narod…”.

U gužvi je došlo i do naguravanja, a incident je prekinut pošto su Đurđević i Kovačević napustili prostorije Skupštine Srbije, javio je Tanjug.

Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je nakon što je objavljeno da je koalicija Dveri-DSS osvojila 4,99 posto glasova, da su najnoviji rezultati izbora pokazali da je ta koalicija bila u pravu kada je govorila da je u pitanju izborna krađa.

Obradović očekuje da će javnost i svi koji drže do demokracije podići svoj glas “protiv bezakonja”, prenosi Faktor.

Predsjednik RIK-a Dejan Đurđević rekao je za RTS da je ovo “tragičan epilog neuobičajenog ponašanja u izbornom procesu”.  On je dodao i kako je incident koji se dogodio prijavljen policiji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije