KRIVI POTEZ

Trumpu pokazala srednji prst pa ubrzo ostala bez posla:'Krv mi je počela ključati'

Foto: AFP
1/2
07.11.2017.
u 09:59

U Virginiji je na snazi zakon koji privatnicima omogućava da otpuste ljude iz bilo kojeg razloga.

Fotografija biciklistkinje koja koloni, u kojoj se nalazi Donald Trump, pokazuje srednji prst, postala je viralna.  

Juli Briskman vozila je bicikl prošlog mjeseca u Virginiji kada je kraj nje prolazila kolona vozila američkog predsjednika.

- Prolazio je pokraj mene i krv mi je počela ključati - rekla je za Huffington Post i objasnila kako je počela razmišljati o tome kako on želi ukinuti ObamaCare te da 'trećina Puerto Rica ima struju'.

- Pomislila sam da on opet ide na golf - rekla je i dodala da je koloni nekoliko puta pokazala srednji prst.

Fotografija se brzo proširila internetom i Juli je, budući da radi u kompaniji koja posluje s državom, odlučila svojim šefovima reći da se ona nalazi na toj fotografiji. Zbog toga je dobila otkaz.

Prema pravilima kompanije zaposlenici ne smiju objavljivati proste i opscene fotografije na društvenim mrežama. Budući da je Juli, marketinška stručnjakinja i specijalistica za komunikacije, tu fotografiju stavila kao glavnu na Facebooku i Twitteru, dobila je otkaz jer je prekršila pravila.

Tvrtka je tu fotografiju kvalificirala kao opscenu. Briskman, majka dvoje djece, brani se kako je to napravila u svoje slobodno vrijeme te da se na društvenim mrežama nigdje ne vidi ime njenog poslodavca.

U Virginiji je na snazi zakon koji privatnicima omogućava da otpuste ljude iz bilo kojeg razloga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije