PRIJETE SAD-U

'Trump je objavio rat. Imamo pravo srušiti američke bombardere'

25.09.2017.
u 17:32

- Cijeli svijet treba znati da je SAD prvo proglasio rat našoj državi - kazao je ministar Ri Yong Ho novinarima u New Yorku.

Sjevernokorejski ministar vanjskih poslova kazao je da ta država ima pravo poduzeti "protumjere protiv agresije SAD-a", što uključuje i rušnje američkih vojnih aviona, čak ako i nisu u zračnom prostoru Sjeverne Koreje, piše RT. 

- Cijeli svijet treba znati da je SAD prvo proglasio rat našoj državi - kazao je ministar Ri Yong Ho novinarima u New Yorku. 

- Otkad je SAD proglasio rat našoj državi mi imamo pravo poduzeti protumjere koje uključuju i pravo na rušenje američkih strateških bombardera čak i ako nisu u zračnom prostoru naše države - jasan je bio sjevernokorejski ministar.

Ministar je objasnio da je američki predsjednik Donald Trump proglasio rat Sjevernoj Koreji što znači da su "sve opcije na stolu" za vlasti te države kojoj je na čelu diktator Kim Jong Un. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije