PUCNJAVA NA MARKOVOM TRGU

Svjedokinja koja je pomagala ranjenom policajcu: Čula se rafalna paljba, svi su legli na pod

12.10.2020.
u 10:03

- Nadamo se da je dobro, mlad je dečko - kazala je trgovkinja koja je među prvima skočila u pomoć upucanom policajcu

Dok sam radila čula sam rafalnu paljbu. Svi su u dućanu legli na pod. Izašla sam jer su me ljudi tražili da pomognem, nosila sam mu vodu i držali smo ga dok je došla hitna - ispričala je novinarima svjedokinja današnje pucnjave u kojoj je ozlijeđen policajac.

Ogorčena je jer hitna nije odmah stigla.

- Zapravo hitna nije ni došla, došao je sanitet s jednim čovjekom. Hitne nije bilo oko 20 minuta. Čovjek je ležao na podu - kazala je svjedokinja koja radi u obližnjoj trgovini.

- Nadamo se da je dobro, mlad je dečko - dodala je.

Gdje se točno pucnjava dogodila, nije znala reći jer je policajac, kaže, šepao od mjesta pucnjave do ugla gdje su mu građani priskočili u pomoć.

Podsjetimo, policija je jutros u 8:06 sati zaprimila dojavu o pucnjavi na Trgu svetog Marka u Zagrebu. Odmah je pokrenuta potraga za počiniteljem, a oko 9 sati stigla je vijest da je policija pronašla na Jabukovcu osobu koja odgovara opisu počinitelja, a koja je počinila samoubojstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije