PRIPREME ZA PROJEKT

Slavni holivudski glumac pozvao Hrvate da mu šalju fotke iz Hrvatske, evo zašto

(U324363_002.jpg)/Gtres/PIXSELL
19.05.2021.
u 18:20

Američki glumac Joseph Gordon-Levitt na službenom Facebook profilu zamolio je fanove iz Hrvatske da mu šalju fotografije iz domovine. Ujedno je najavio i novi projekt vezan uz Hrvatsku.

Nešto se kuha u holivudskom loncu slavnog glumca Josepha Gordona-Levitta. Naime, na svom Facebook profilu pozvao je Hrvate da mu šalju fotografije iz Hrvatske jer su mu potrebne za novi projekt.

- Pozdrav prijatelji iz Hrvatske! Trebaju mi cool fotke Hrvatske za novi projekt. Objavite svoje fotografije ispod i pročitajte više o projektu - napisao je Gordon-Levitt, a fotografije su se počele nizati.

O čemu je zapravo riječ može se istražiti na poveznici koju je ostavio u objavi.

Foto: Facebook/TS Auris

Radi se, naime o novoj sezoni Emmyjem nagrađenog serijala Hit Recorda pod nazivom Create Together u kojem svi imaju priliku uključiti se u proces stvaranja.  

Tema ove sezone je priroda, a sve što stvore zajedno s pratiteljima vući će inspiraciju iz svijeta prirode. O tome će napraviti kratke filmove, dokumentarce, glazbene spotove, animacije i još puno toga. Sve će biti zaokruženo desetominutnim epizodama, a ukupno će ih biti šest. "Svatko čiji se doprinos iskoristi za finalnu verziju neke epizode bit će plaćen", stoji još u opisu projekta. 

Fotografije ispod Gordon-Levittove objave dolaze iz svih krajeva Hrvatske - Plitvica, Motovuna, Dalmacije i ostalih koje ćemo moći vidjeti u idućoj sezoni kreativnog projekta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?