STRAVIČAN ZLOČIN

Roditelje petero djece pronašli u Mercedesu, na retrovizor bile obješene boksačke rukavice

iko
Screenshot
17.04.2017.
u 16:15

Slučajni prolaznik u nizozemskom Middelburgu pronašao je bračni par  Srbije, upucane u mercedesu o čiji su retrovizor bile obješene boksačke rukavice.

Kako prenosi Blic, muškarca (43) i ženu (39), roditelje petoro djece, pronašla je u četvrtak oko 9.30 sati, slučajna prolaznica.

Tijela bračnog para Čikarić nalazila su se u automobilu, dok su o retrovizor njihovog Mercedesa bile obješene boksačke rukavice. Nedaleko od automobila pronađena je i puška. Očevid je završen tek u petak, 2:30 poslije ponoći. Mjesto zločina je u potrazi za bilo kakvim tragovima  nadlijetao i helikopter.

Policija nije htjela objaviti nikakve detalje, osim kako je za sada utvrđeno da su se muž i žena sastali u srijedu uvečer, kada su se uputili u šumu. Za sada se ne isključuje mogućnost da je par ubijen i opljačkan. Tijela su pronađena  oko devet kilometara od njihovog doma u nizozemskom gradiću.

Policija je obavijestila socijalne radnike koji su u njihovoj kući pronašli njihovo petoro dece, stare tri, 13, 18, 22 i 23 godine, koje su smjestili u centar za socijalni rad. Bračni par je otprije poznat policiji koja je često morala intervenirati zbog svađa, a  muškarac je dva puta bio na odsluženju zatvorske kazne.

Magdalena Krekelins (72), koja već 25 godina kampira u šumi gdje je pronašla tijela, vidjela ih je kako dolaze. “Između 6 sati i ponoći putem je prošao automobil. Pomislila sam da je riječ o ljubavnom paru, pa nisam obratila pažnju. Nakon što sam saznala šta se dogodilo ne osjećam se sigurno”, ispričala je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije