JOŠ TRAŽE MOTIV

Ravnatelj policije otkrio: U kući napadača pronašli smo veću količinu streljiva i oružja

PIXSELL
13.10.2020.
u 09:08

Policajac koji je uzvratio vatru, rekao je Milina, je službenik zadužen za vanjsko osiguranje prostora na Markovu trgu

Policajac koji je jučer ranjen na Markovom trgu u Zagrebu je stabilno, no još se nalazi na jedinici intenzivnog liječenja te još ima potreba za daljnjim medicinskim tretmanima, otkrio je jutros u emisiji 'U mreži prvog' ravnatelj hrvatske policije Nikola Milina.

- Policija prikuplja podatke, proveden je očevid, pretraženo je mjesto prebivališta počinitelja u Kutini gdje je pronađena veća količina streljiva i oružja - dodao je Milina u emisiji Hrvatskog radija.

Rekao je i kako istražitelji još nisu razgovarali s ranjenim policajcem. Rekao je i kako nije bilo nikakvih indicija da bi se ovako nešto moglo dogoditi te da se informacije intenzivno prikupljaju kako bi se otkrili pravi motivi. Milina je objasnio kako je u kuću pronađena veća količina streljiva i oružja koje se ne mogu legalno posjedovati. Rekao je i kako su na mjestu gdje su pronašli počinitelja pronašli i kratko vatreno oružje.

Policajac koji je uzvratio vatru, rekao je Milina, je službenik zadužen za vanjsko osiguranje prostora na Markovu trgu. Policija istražuje sve činjenice i okolnosti, te smjer dolaska počinitelja - prethodno nije bilo nikakve ugroze za građane.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?